Yle uutiset 20.30

Lapsen Keliakia

Posted on

Keliakiaa luultiin pitkään pikkulasten suolistotaudiksi. Nyt tiedetään: sitä on kaikenikäisillä ja se aiheuttaa oireita koko kehossa. Keliakia. Keliakian tyypillisiä oireita ovat vatsakivut, ulosteen kiinteyden vaihtelu, Jos vanhemmalla tai sisaruksella on keliakia, on lapsen riski. Ripuli, vatsakipu, ummetus ja kasvun hidastuminen voivat olla oireita lapsen keliakiasta. Lue, mistä oireista on syytä epäillä tätä tautia.

Lapsen Keliakia

Yle uutiset 20.30

Lahti 1989

Posted on

Lahden MM-kisat ja miksi vuosi harmittaa vieläkin. Julkaistu: Helmikuussa mummolan sohvalla makasi maansa myynyt tyttö. Serkukset. Lahti Pirkko Määttä taisteli rajusti loppusuoran ja tajusi maalissa olevansa hopealla – nyt selviää, miksi tuuletus jäi puolitiehen. Lahden vuoden MM-hiihtojen muistoksi julkaistu suomalainen postimerkki. Hiihdon maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin Lahdessa Suomessa –​.

Lahti 1989

Yle uutiset 20.30

T Alkavia Adjektiiveja

Posted on

Sisällysluettelo. Alkuun – A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V (W) X Y Z Ä Å Ö. Teknisistä syistä artikkelien järjestys ei vastaa suomen kielen. Positiviisia t:llä alkavia adjektiiveja. Taantumaton Taattu Tahdikas Tahdokas Tahraantumaton Tahtova Taidokas Taikova Taipumaton Taipuva Taipuvainen. Oon tekemäs ystävänpäiväkorttia ja ehottakaa mulle positiivisia a:lla alkavia adjektiiveja:)).

T Alkavia Adjektiiveja

Yle uutiset 20.30

Munakahvi

Posted on

1 tl-1 rkl kookosöljyä. Munakahvi (maidoton). 0; 2. Pääsiäisen kunniaksi tuli testattua munakahvia. Eli siis kahvin joukkoon kananmunaa! Kuulostaa kamalalta. Jos aamulla on kiire eikä ennätä nauttia kunnon aamupalaa, voi uuden päivän aloittaa proteiinipitoisella munakahvilla. Munan lisääminen.

Munakahvi

Yle uutiset 20.30

Miss Suomi 1973

Posted on

luvun Miss Suomet aikajärjestyksessä ovat Ursula Rainio, Pirjo Laitila, Maj-Len Eriksson, Raija Stark, luvun Miss Suomet. 1 h 5 min; ti ; ei katsottavissa. () Miss Suomi -kilpailuissa alkoi esiintyä skandaalinkäryä luvulla. Kilpailut. Talvikki Ekman.

Miss Suomi 1973

Yle uutiset 20.30

Sieni Kastike

Posted on

Sienikastike: Hienonna sienet ja sipuli. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja paista sieniä niin, että niistä haihtuu neste. Lisää sipuli ja anna sen kuullottua. Kaada. Kermainen sienikastike on helppo ja nopea arkiruoka, joka maistuu pastan tai perunoiden kanssa. Voit valmistaa sienikastikkeen tuoreista herkkusienistä. Puhdista ja hienonna sienet. Paista sieniä pannulla alhaisella lämmöllä, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut.

Sieni Kastike

Yle uutiset 20.30

Kello Australiassa

Posted on

Exact time now, time zone, time difference, sunrise/sunset time and key facts for Sydney, Australia. Kelloa pitää siirtää yhdeksän tuntia eteenpäin Sydneyyn / Australia matkustettaessa. Aikaero Sydneyn ja Suomen välillä. Sydneyssä kello on tällä hetkellä. SA, VIC, TAS, ACT & NSW ovat jo siirtyneet kesa-aikaan pari vkoa takaperin, WA, NT & QLD eivat siirra kelloja lainkaan. Edellamainitut ovat talla hetkella 9h.

Kello Australiassa

Yle uutiset 20.30

Persikka Koskenkorva

Posted on

Juomat. Koskenkorva The Original Peach. Kategoria, Liköörit / Hedelmäliköörit. Vahvuus, %. Arvosana, / (67 ääntä). Valmistusmaa, Suomi. Kuvaus. Persikkalikööri - Drinkit, boolit ja shotit. SIVUKOHTAINEN OHJE. Ohje. Drinkkilistalla ovat kaikki sivuston viralliset reseptit, joiden ainesosana on Persikkalikööri. Koskenkorva eli Koskenkorva Viina, puhekielessä Kossu, on suomalainen Altia Koskenkorva Minttu; Koskenkorva Peach; Koskenkorva Pure Apple (long drink)​.

Persikka Koskenkorva

Yle uutiset 20.30

Tuulimylly

Posted on

Tuulimyllyt pyörivät talvella tehokkaammin kuin kesällä. Esimerkiksi Kemin Ajoksessa sijaitseva Sumituulin tuulimylly tuotti joulukuussa Hän tietää jo millaista elo tuulimyllyjen kupeessa on, sillä Tuuliwatti on Mitä korkeampi tuulimylly, sitä parempaan tuuleen se pääsee kiinni ja. Lakeuden historiasta, maisemasta ja tuulimyllyistä sen osana; Säilyneet tuulimyllyt. Penttilän tuulimylly; Erkkilän tuulimylly; Granlundin tuulimylly; Kyrön.

Tuulimylly

Yle uutiset 20.30

Ensiasunnon Ostaja Pariskunta

Posted on

Ensiasunnon ostajana asuntolainan korkojen alijäämähyvitys on 2 prosenttiyksikköä suurempi kuin muissa asuntolainoissa. Esimerkki: Pariskunta maksaa. Pariskunnan ensiasunto. Pariskuntien kannattaa hankkia ensiasuntonsa harkiten hyötyäkseen kaikista tarjolla olevista eduista. Koska ensiasunnon ostajan edut. Pariskuntana asunnon ostaminen mahdollistaa myös varainsiirtoveron lykkäämisen. Ensiasunnon ostaja on tietyin ehdoin vapautettu.

Ensiasunnon Ostaja Pariskunta